ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Ресторан АТЛАНТИС – Смоларски водопад

Размислувате каде да прошетате, но да биде и во природа, убав амбиент а и добра храна?

За Вашата прошетка во природа да биде совршена, во одличен амбиент, директно под Смоларски водопад и вкусна храна на трпеза.
Природата е непроценливо богатство за потполна релаксација а добрата храна е дополнителен благодет.
Повелете и уживајте во единствените вкусови кој Ви ги нуди Ресторан АТЛАНТИС на Смоларски Водопад!

Резервации на тел. 075 233 212 | 078 314 212 | 075 322 212