ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Author: navigator

Сите имаме желба да патуваме некаде, независно дали далеку или блиску, но некогаш немаме никаква идеа и план КАДЕ или незнаеме КАКО до таму? Светските трендови и луѓето кои патуваат за ваква ситуација утврдиле дека едно од најдобрите решенија е ГПС...

Read more

GPS навигација со опции за Камион | Navigator® WR Truck модели Ако професионалната серија GARMIN dezl во моментот го надминува Вашиот буџет, можеме да Ви понудиме поефтина замена. Mоделите Navigator® WR Truck имаат можност да се прилагодат и подесат за  користење со камиони...

Read more