ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

ГПС навигатор за Велосипеди

Возењето велосипед е здрава навика, за рекреација, за авантура а некогаш и за работа.

Кога возите во непознат терен #outdoor во поле, планина или отворен пат, од голема помош се GARMIN GPS уредите за лоцирање и навигација.


GARMIN EDGE BIKE GPS MakedonijaGARMIN Edge е нова и напредна класа Bike GPS компјутери кој Ви помага да ја остварите поставената цел!
снима поминатото растојание, брзина, локација, елевациски профил на рутата, Вашиот пулс и анализа на брзината преку каденца.
Со бесплатниот софтвер Garmin Connect сите податоци можете да ги анализирате и споделувате, а со софтверот BaseCamp да ги планирате Вашите рути на мапа.


GARMIN Edge – GPS bike компјутерите ги има во повеќе верзии, прилагодено за Вашите потреби и намена, Edge 130, Edge 530 plus, Edge 830, Edge 1030 со цени од 9980 денари. Детални информации и промотивни понуди на https://garmin.mk/kategorija/outdoor/bike/ или 078 306 200

garmin edge modeli makedonija


Како добар ГПС уред за велосипед може да се користат и GARMIN спортските часовници со GPS и мултиспорт функции. Сите моделели GARMIN часовници ја снимаат локацијата и рутата со ГПС, пресметуваат брзина и се поврзуваат со сензор за пулс и каденца за комплетна слика на возењето.

Предлог модели се GARMIN fenix 5, vivoactive 3 или forerunner 35 кои се со цени од 8980 денари.GARMIN fenix 3 BIKE Makedonija GARMIN forerunner 35 BIKE GPS Makedonija


Интересни за секакви теренски авантури, вклучувајки и опција велосипед се серијата GARMIN eTrex GPS уреди со детални топографски мапи. Во пакет со моделот eTrex 35 touch Topo Europe доаѓа и држач за велосипед. Имате можност да возите на секој терен, да ја снимате рутата, да снимате точки од интерес, да внесете рута по кој асакате да се движите и многу други функции за задоволство во возењето. Цените за оваа серија во опција со мапи се од 11980 денари.

etrex 35 touch makedonija topo map


Сите детали и цени за GARMIN производите можете да ги добиете на
www.garmin.mk | info@garmin.mk | 078 306 200

GARMIN продажба и поддршка
2 години гаранција + бесплатна техничка поддршка.

GARMIN BIKE GPS ride Makedonija