ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››
Со GARMIN истражувавме во околината на Кочани. Патот не донесе на 5км од градот, на браната Градче, во Еуро Хотел Градче. Местото е одлично за одмор, рекреација во прекрасната околина. Собите удобни, ресторан и тераса со поглед на езерото, детско...

Read more

Возењето велосипед е здрава навика, за рекреација, за авантура а некогаш и за работа. Кога возите во непознат терен #outdoor во поле, планина или отворен пат, од голема помош се GARMIN GPS уредите за лоцирање и навигација. GARMIN Edge е...

Read more