ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Боровец – предлог планинска дестинација на 1400м

Планина е секогаш добар избор за релаксација, outdoor активности, чист воздух …
Бороверц, Бугарија е интересна локација.
Од Скопје е оддалечено околу 230 километри со просечно добар пат, преку Ќустендил и Дупница со добра GARMIN навигација, се стигнува за околу 4 часа.
21017443_10155224880837663_269419876_o 20991325_10155224877752663_1456476178_o 20991411_10155224879382663_126282459_o

На висина од 1200 до 1400 метри, во борова шума со прекрасна природа, добри сместувачки капацитети, можности за планински прошетки, планинарење, планински велосипедизам.


Најлесно ќе стигнете ако користите GARMIN GPS и координати на центарот на Боровец.
N 42.266780, E 23.604140


Возете директно до локација со GARMIN навигација – www.garmin.mk

 
60370 63560