ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Category: Appartments

Размислувате за неколку дена во планина? Во околината на Беровско езеро има одлична природа а и неколку планински куќи - вили кои нудат сместување. Ние по случаен избор одлучивме да се сместиме во ВИЛА ИВАН, и секако не згрешивме :)...

Read more

Одмаралиште МИХАЈЛОВО – Кожув – дестинација далеку од градскиот метеж Овој викенд го посетивме Одмаралиштето Михајлово, во шумите на Кожув. Местото го одбравме случајно, од интернет и тргнавме на outdoor авантура во природа. Од Скопје е оддалечено околу 130 км,...

Read more