ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Category: Bike

Возењето велосипед е здрава навика, за рекреација, за авантура а некогаш и за работа. Кога возите во непознат терен #outdoor во поле, планина или отворен пат, од голема помош се GARMIN GPS уредите за лоцирање и навигација. GARMIN Edge е...

Read more

Сите имаме желба да патуваме некаде, независно дали далеку или блиску, но некогаш немаме никаква идеа и план КАДЕ или незнаеме КАКО до таму? Светските трендови и луѓето кои патуваат за ваква ситуација утврдиле дека едно од најдобрите решенија е ГПС...

Read more

First to Sharra / Прв до Шара / I pari në Sharr Uphill races from Tetovo to Popova Shapka (Kodra e Diellit) in running, mountain biking and road cycling. More details here http://prvdovrv.mk/sharra Sunday, July 15 at 8 AM - 5 PM Popova Šapka Show...

Read more

GARMIN vívoactive™ 3 Паметен часовник со ГПС - вграден сензор за пулс, безконтактно плаќање Pay™ и многу smart апликации за Активен и здрав животен стил! Garmin Pay™ безконтактно плаќање - опција да платите со допир на Вашиот часовник (поврзано со картица) Personalize your...

Read more

  GARMIN теренски навигатор, едноставен за користење со многу функции за навигација, ориентација, обележување, екран на допир и TopoActive Europe дигитална карта Оптимизиран за различни теренски активности - само одберете и тргнете! Инсталирана детална GARMIN TopoActive Europe Вклучен држач за велосипед Прегледен 2,6 инчи...

Read more