ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Category: Drive

Ако не сте патувале со кампер возило, а сте авантуристи, тогаш после оваа видео како се опремени внатре камперите сигурно ке ви дојде желба за некоја тура :)  А GARMIN ви нуди smart технологија за Вашето патување - избери...

Read more

Ако во странство ви треба итен контакт со Македонските конзуларни претставништва Министерството за надворешни работи на Македонија, промовираше контакт центар за итни ситуации, наречен Глобал СОС. GlobalSOS бројот е +389 75 273 372 Или email globalsos@mfa.gov.mk

Read more

Сите имаме желба да патуваме некаде, независно дали далеку или блиску, но некогаш немаме никаква идеа и план КАДЕ или незнаеме КАКО до таму? Светските трендови и луѓето кои патуваат за ваква ситуација утврдиле дека едно од најдобрите решенија е ГПС...

Read more

GPS навигација со опции за Камион | Navigator® WR Truck модели Ако професионалната серија GARMIN dezl во моментот го надминува Вашиот буџет, можеме да Ви понудиме поефтина замена. Mоделите Navigator® WR Truck имаат можност да се прилагодат и подесат за  користење со камиони...

Read more