ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Category: Патна навигација

Сите имаме желба да патуваме некаде, независно дали далеку или блиску, но некогаш немаме никаква идеа и план КАДЕ или незнаеме КАКО до таму? Светските трендови и луѓето кои патуваат за ваква ситуација утврдиле дека едно од најдобрите решенија е ГПС...

Read more

GARMIN dēzl™ 580LMT-D Напредна навигација за професионални возачи 5 inch стаклен display Lifetime¹ maps за ЕВРОПА, плус lifetime HD Digital Traffic² Подесување на камионска рута според димензии и товар на Вашиот камион или Автобус Truck & Trailer листа на услуги, плус точки...

Read more