ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Category: Велосипедизам

Размислувате што да му #Подарите ? Ужива во активен животен стил? Спорт, планина, терен, рекреација ... GARMIN fenix smart часовник со GPS GLONASS termometer barometer  compas  пулс координати  topo map Многу информации и #стил на рака? #sport #multisport#outdoor НАМАЛЕНА ЦЕНА ЗА НЕКОИ МОДЕЛИ fenix 5 серија од 27980 денари www.garmin.mk/product/outdoor/fenix/  078 306 200  

Read more

GARMIN Edge 1030 Стартувајте го возењето со Вашиот велосипед и имајте ги сите податоци за возењето пред Вас. Edge 1030 е Ваш навигатор на теренот и ви помага за подобри перформанси. Снимајте ја рутата што ја минувате со вградениот ГПС, следете го вашиот...

Read more