ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Category: GARMIN

GARMIN vívoactive™ 3 Паметен часовник со ГПС - вграден сензор за пулс, безконтактно плаќање Pay™ и многу smart апликации за Активен и здрав животен стил! Garmin Pay™ безконтактно плаќање - опција да платите со допир на Вашиот часовник (поврзано со картица) Personalize your...

Read more

Најпопуларната зимска дестинација на Балканот веќе со години е СКИ Центарот Банско во Бугарија. Оддалечено од Скопје околу 260 км, воопшто не е далеку за љубителите на зимата и зимските спортови. Се стигнува во просек за 4 часа возење. Банско...

Read more

Размислувате што да му #Подарите ? Ужива во активен животен стил? Спорт, планина, терен, рекреација ... GARMIN fenix smart часовник со GPS GLONASS termometer barometer  compas  пулс координати  topo map Многу информации и #стил на рака? #sport #multisport#outdoor НАМАЛЕНА ЦЕНА ЗА НЕКОИ МОДЕЛИ fenix 5 серија од 27980 денари www.garmin.mk/product/outdoor/fenix/  078 306 200  

Read more

GARMIN Edge 1030 Стартувајте го возењето со Вашиот велосипед и имајте ги сите податоци за возењето пред Вас. Edge 1030 е Ваш навигатор на теренот и ви помага за подобри перформанси. Снимајте ја рутата што ја минувате со вградениот ГПС, следете го вашиот...

Read more

GARMIN dēzl™ 580LMT-D Напредна навигација за професионални возачи 5 inch стаклен display Lifetime¹ maps за ЕВРОПА, плус lifetime HD Digital Traffic² Подесување на камионска рута според димензии и товар на Вашиот камион или Автобус Truck & Trailer листа на услуги, плус точки...

Read more