ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Category: Hike

Со GARMIN истражувавме во околината на Кочани. Патот не донесе на 5км од градот, на браната Градче, во Еуро Хотел Градче. Местото е одлично за одмор, рекреација во прекрасната околина. Собите удобни, ресторан и тераса со поглед на езерото, детско...

Read more

First to Sharra / Прв до Шара / I pari në Sharr Uphill races from Tetovo to Popova Shapka (Kodra e Diellit) in running, mountain biking and road cycling. More details here http://prvdovrv.mk/sharra Sunday, July 15 at 8 AM - 5 PM Popova Šapka Show...

Read more

Терен? Дали рекреативно, или професионално за натпревари или можеби Вашата служба е поврзана со терен? GARMIN BaseCAMP е софтвер, одлична алатка за анализа и подготовка на Вашето движење низ теренот. Еве на пример, сакаме мала прошетка со фамилијата, секако вклучени...

Read more