ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Category: Restaurant

Со GARMIN истражувавме во околината на Кочани. Патот не донесе на 5км од градот, на браната Градче, во Еуро Хотел Градче. Местото е одлично за одмор, рекреација во прекрасната околина. Собите удобни, ресторан и тераса со поглед на езерото, детско...

Read more

Размислувате каде да прошетате, но да биде и во природа, убав амбиент а и добра храна? За Вашата прошетка во природа да биде совршена, во одличен амбиент, директно под Смоларски водопад и вкусна храна на трпеза. Природата е непроценливо богатство...

Read more