ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Еуро Хотел Градче, оаза во осоговската природа

Со GARMIN истражувавме во околината на Кочани. Патот не донесе на 5км од градот, на браната Градче, во Еуро Хотел Градче.

Местото е одлично за одмор, рекреација во прекрасната околина. Собите удобни, ресторан и тераса со поглед на езерото, детско катче, домакините гостопримливи. Едноставно, одлично место за секој љубител на природа и добра услуга.

Со Еуро Хотел Градче можете да контактирате на +389 71 222 655 или web www.eurohotelgradche.com

Има одлични услови за лесно планинарење наоколу. Искористивме прилика и тргнавме до блискиот водопад.

GARMIN fenix 6X pro solar

Препорачуваме, посетете ги, ќе си поминете убаво. Од Хотелот до водопадите, GARMIN fenix 6X pro solar часовникот ни измери околу 1.5 километар со неколку угорници и удолници, се стигнува со лесно темпо за околу 50 минути. Најголем дел од патеката е асфалтен пат, а околу 350 метри се планинска патека.

Патеката може да се изоди и со деца.

GARMIN часовниците со гпс навигација, апликации за спорт и следење на здравствени параметри можете да ги погледнете на 👉 https://www.garmin.mk/casovnici

Во продажба во NEPTUN, ANHOCH, POLLEO SPORT, IT PLUS и другите партнери.