ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

GARMIN BaseCAMP – софтвер за outdoor теренски анализи

GARMIN Base Camp Outdoor softver track to route way analitics

Терен? Дали рекреативно, или професионално за натпревари или можеби Вашата служба е поврзана со терен?

GARMIN BaseCAMP е софтвер, одлична алатка за анализа и подготовка на Вашето движење низ теренот.

GARMIN Base Camp Outdoor softver elevation analitics

Еве на пример, сакаме мала прошетка со фамилијата, секако вклучени се и помали деца, па мораме добро да ја предвидиме патеката за движење во планина, секако за да можат сите без поголем напор да ја поминат 🙂
GARMIN BaseCAMP ни нуди комплетна информација за трасата која сме ја креирале за движење. Должина, надморска висина и искачување на секоја делница и многу други информации поврзани со теренот по кој ќе се движите …..

GARMIN Base Camp Outdoor softver track analitics

Креираната траса можете да ја пренесете на Вашиот GARMIN GPS уред и да се движите релаксирано, без мисла дали ќе залутате низ теренот.
GARMIN fenix 5 berovsko ezero
Ако пак сакате Вашиот GARMIN GPS уред на кој ќе ја користите трасата да Ви дава и детални инструкции каде и кога да свртите, трасата може да се конвертира во “рутабилна” патека.

GARMIN Base Camp Outdoor softver track to route analitics


Контакт со GARMIN во Македонија

www.garmingps.mk | info@garmingps.mk | 078 306 200

hiking