ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

GARMIN dezl – Truck driver Navigator

Камионите се Вашиот бизнис?
GARMIN dezl e најнова класа професионални навигатори за професионални возачи на камиони!

770-custom-routing

GARMIN dēzl™ 570 и 770 LMT HD

Напредна навигација за професионални возачи

  • 5 и 7.inch стаклен display
  • Lifetime¹ maps за ЕВРОПА, плус lifetime HD Digital Traffic²
  • Подесување на камионска рута според димензии и товар на Вашиот камион
  • Truck & Trailer листа на услуги, плус точки од интерес (POIs) препорачани за возачи
  • Предупредувања на патот, вклучува најава за остри кривини, висини на мостови, висински ограничувања и други

ПРОМОТИВЕН ПОПУСТ ЗА ТРАНСПОРТНИ КОМПАНИИ И ОПЦИЈА “СТАРО ЗА НОВО”
контактирајте на : info@garmingps.mk / 078 306 200
dezl 570LMT HD – 5″ display – 24980 денари
dezl 770LMT HD – 7″ display – 31980 денари
(Можност за годишен договор за одржување со транспортни компании )
можност за бесплатна испорака до Ваша адреса, нарачка по е-mail
производот е на лагер – испорака 24 часа..

контактирајте не | info@garmingps.mk | +389 78 306 200