ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Камионите се Вашиот бизнис? – GARMIN dezl професионална навигација

GARMIN dēzl™ 580LMT-D

Напредна навигација за професионални возачи

  • 5 inch стаклен display
  • Lifetime¹ maps за ЕВРОПА, плус lifetime HD Digital Traffic²
  • Подесување на камионска рута според димензии и товар на Вашиот камион или Автобус
  • Truck & Trailer листа на услуги, плус точки од интерес (POIs) препорачани за возачи
  • Предупредувања на патот, вклучува најава за остри кривини, висини на мостови, висински ограничувања и други
  • Easy Break Planning функција која ви најавува потенцијална потреба за кочењe
  • Dispatch & Truck monitoring функција – овозможува праќање и примање порака и адреса директно до навигацијата
  • Bluetooth и WiFi конектирање, примање пораки и повик од телефон, безжично надградување на софтвер и мапи

Цена

dezl 580LMT-D – All Europe 5″ екран – 25980 денари

ПОПУСТ ЗА ТРАНСПОРТНИ КОМПАНИИ И ОПЦИЈА “СТАРО ЗА НОВО”
(Можност за годишен договор за одржување со транспортни компании)


GARMIN Македонија
нарачка на е-mail info@garmingps.mk | +389 78 306 200
2 години гаранција, бесплатна техничка поддршка, бесплатна испорака до Ваша адреса

производот е на лагер – испорака 1 до 3 дена