ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

GARMIN Edge 1030 – Ultimate GPS Bike Computer со навигација и smart конекција

GARMIN Edge 1030

Стартувајте го возењето со Вашиот велосипед и имајте ги сите податоци за возењето пред Вас. Edge 1030 е Ваш навигатор на теренот и ви помага за подобри перформанси. Снимајте ја рутата што ја минувате со вградениот ГПС, следете го вашиот пулс со опцијата за HRM сензор за следење на пулс и анализирајте го возењето со податоците од каденца сензорот.

  • 3.5” bike computer with comprehensive navigation, performance and cycling awareness features
  • Trendline™ popularity routing uses billions of miles of Garmin Connect™ ride data to show the best on- and off-road routes
  • Preloaded Garmin Cycle Map provides turn-by-turn directions and new navigation alerts
  • New rider-to-rider messaging¹ lets you stay in contact with other cyclists in your group
  • Challenge yourself every ride with newly updated preloaded Strava Live Segments feature
  • Battery life: up to 20 hours², extendable up to 40 hours with the optional Garmin Charge™ power pack
  • Компатибилен со бесплатниот OnLine софтвер за преглед и анализа на податоците од возењето Garmin Connect

Промотивна цена од 29980 денари


GARMIN Македонија
нарачка на е-mail info@garmingps.mk | +389 78 306 200
2 години гаранција, бесплатна техничка поддршка, бесплатна испорака до Ваша адреса
производот е најнова серија – испорака 2 до 7 дена