ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

GARMIN eTrex – Теренски навигатор со ТопоМапа

 

GARMIN теренски навигатор, едноставен за користење со многу функции за навигација, ориентација, обележување, екран на допир и TopoActive Europe дигитална карта

  • Оптимизиран за различни теренски активности – само одберете и тргнете!
  • Инсталирана детална GARMIN TopoActive Europe
  • Вклучен држач за велосипед
  • Прегледен 2,6 инчи екран на допир во боја
  • Барометарски висиномер и Компас по 3 оски прилагодлив на наклон
  • Можност за превземање и користење рекреациски траси и рути на терен
  • Geocaching без хартија со 250.000 снимени cache ставки
  • Поддршка за ANT+ сензори и конекција со smart телефони

GARMIN eTrex 35 touch Topo Europe karta Makedonija


etrex 35 touch makedonija topo map

Цени за GARMIN eTrex серија од 8480 денари.
Модел eTrex 35 touch Topo Europe 20980 денари.
2 години гаранција + бесплатна техничка поддршка.

www.garmin.mk | info@garmingps.mk | 078 306 200

GARMIN продажба и поддршка

hiking