ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

GARMIN fenix – часовник за активен животен стил

Размислувате што да му #Подарите ?
Ужива во активен животен стил? Спорт, планина, терен, рекреација …
GARMIN fenix smart часовник со GPS GLONASS termometer barometer  compas  пулс координати  topo map
Многу информации и #стил на рака? #sport #multisport#outdoor
НАМАЛЕНА ЦЕНА ЗА НЕКОИ МОДЕЛИ
fenix 5 серија од 27980 денари
www.garmin.mk/product/outdoor/fenix/
 078 306 200