ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

GARMIN vívoactive™ 3 часовник со GPS smart апликации безконтактно плаќање и 24/7 мерење пулс

GARMIN vívoactive™ 3

Паметен часовник со ГПС – вграден сензор за пулс, безконтактно плаќање Pay™ и многу smart апликации за Активен и здрав животен стил!

  • Garmin Pay™ безконтактно плаќање – опција да платите со допир на Вашиот часовник (поврзано со картица)
  • Personalize your watch with thousands of free watch faces, apps and widgets from our Connect IQ™ store
  • More than 15 preloaded GPS and indoor sports apps, including yoga, running, swimming and more
  • Monitor your fitness level with VO2 max and fitness age estimates, plus keep an eye on how you handle stress²
  • Get connected features³ such as smart notifications, automatic uploads to Garmin Connect™, LiveTrack and more
  • Battery life4: up to 7 days in smartwatch mode; 13 hours in GPS mode

Промотивна цена 20980 денари
(стара верзија 2015 – 13980 денари цена во специјални пакети)


GARMIN Македонија
нарачка на е-mail info@garmingps.mk | +389 78 306 200
2 години гаранција, бесплатна техничка поддршка, бесплатна испорака до Ваша адреса
производот е најнова серија – испорака 1 до 5 дена