ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Global SOS контакт со конзуларни претставништва

Ако во странство ви треба итен контакт со Македонските конзуларни претставништва

Министерството за надворешни работи на Македонија, промовираше контакт центар за итни ситуации, наречен Глобал СОС.

GlobalSOS бројот е +389 75 273 372

Или email globalsos@mfa.gov.mk