ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

GPS навигација за автомобил

GPS навигација со опции за автомобил

Кога се спомнува GPS навигација, тука GARMIN drive e најдобриот избор.

Ако професионалната серија GARMIN drive во моментот го надминува Вашиот буџет, можеме да Ви понудиме поефтина замена од серијата Navigator WR Europe.
go-navigator-mk

Mоделите Navigator® WR Car имаат можност да се прилагодат и подесат за  користење со кола со внесување на параметри со тип на рута, брза, лесна, најкратка, а посебно важно е прилагодувањето и локализацијата на софтверот.

igo_primo_green_routing


Хардверот е значаен за успешно користење

Прегледност, соодветни звучници прегледен екран со подесувања , соодветна внатрешна меморија и процесор кои ќе ги поддржува и пресметува долгите рути без да го блокира уредот, едноставно доволно квалитет за да ве служи за удобни патувања до секоја адреса.

Локализација и подесувања

Сите нагласени сетирања и инсталации се вклучени во Navigator® WR ГПС уредите кои ние ги испорачуваме за Вашите потреби.

Navigator® WR ГПС уредите се со 2 години гаранција / бесплатна достава на адреса за 1 до 3 работни дена.

За НАРАЧКА и секакви прашања од оваа тема слободно контактирајте не во секое време.


info@navigator.mk | 075 306 200