ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

GPS навигација за Камиони

GPS навигација со опции за Камион | Navigator® WR Truck модели

truck-gps-navigation-128m-rom-8gb-ram-mtk-fm-sat-nav-navigator-macedonia
Ако професионалната серија GARMIN dezl во моментот го надминува Вашиот буџет, можеме да Ви понудиме поефтина замена.
Mоделите Navigator® WR Truck имаат можност да се прилагодат и подесат за  користење со камиони со внесување на параметри со забрани по висина, ширина, товар и тип на камион, а посебно важно е прилагодувањето и локализацијата на софтверот.


Navigator® WR40 Truck – 4.3″ екран , опции за камион – од 4980 до 6480 денари (вклучено 18% ддв)
4980 опција без картографија. моделот е со нарачка, испорака до 7 дена.


Navigator® WR50 Truck – 5″ екран, опции за камион – од 6980 до 7980денари (вклучено 18% ддв)


Navigator® WR70 Truck – 7″ екран, опции за камион – од 8980 до 9980 денари (вклучено 18% ддв)


*пониската дадена цена е за набавка поголеми количини


Хардверот е значаен за успешно користење

Прегледност, соодветни звучници и подесувања за камион, соодветна внатрешна меморија и процесор кои ќе ги поддржува и пресметува долгите рути без да го блокира уредот, едноставно доволно квалитет за да ве служи со камион.

Локализација и подесувања

Сите нагласени сетирања и инсталации се вклучени во Navigator® WR ГПС уредите кои ние ги испорачуваме за Вашите потреби во транспортниот бизнис.

Navigator® WR ГПС уредите се со 2 години гаранција / бесплатна достава на адреса за 1 до 2 работни дена.

За НАРАЧКА и секакви прашања од оваа тема слободно контактирајте не во секое време.


info@navigator.mk | 075 306 200