ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Kokino, Bronze Age archaeological site, Macedonia

Кокино — мегалитска опсерваторија која се наоѓа во атарот на општината Старо Нагоричане, на оддалеченост од околу 75 километри од Скопје. Таа е датирана во 1800 год. п.н.е., односно раното бронзено време. Kokino is a Bronze Age archaeological site