ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Михајлово – Кожув

mihajlovo-objekt-smestuvanje

Одмаралиште МИХАЈЛОВО – Кожув – дестинација далеку од градскиот метеж


Овој викенд го посетивме Одмаралиштето Михајлово, во шумите на Кожув. Местото го одбравме случајно, од интернет и тргнавме на outdoor авантура во природа.


Од Скопје е оддалечено околу 130 км, се стигнува за околу 2часа со туристичко бавно возења. GPS навигацијата GARMIN не водеше од Скопје, преку E75 до Кавадарци па 40км планински добар пат до Михајлово.

Патот е добар, до последните 10 километри е обновен асфалт, а последните 10км е потесен стар пат, но добро прооден. Добра прилика за лесен offroad.

Сместувањето е во вистински чиста природа, чисти соби, топло. Услужлив и расположен персонал и добра кујна.

 
Убавата природа пружа можности за прошетки, планинарење, велосипедизам, или само дишење чист воздух, секој по своја желба.
Искористивме прилика да прошетаме по околните планински патеки.
  


Од наше искуство, добра дестинација да одморите од градските гужви.
КООРДИНАТИ / ЛОКАЦИЈА  N41.193386 E22.067648 
Возете директно до локација со GARMIN навигација – www.garmingps.mk