ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Navigator – за уживање во патувањето

garmin drive
Патувате на викенд релаксација? Возите до локалниот трговски центар? Барате деловен партнер? Garmin Drive е GPS навигатор за сите Ваши потреби!
Garmin Drive™ серијата нуди многу функции
driver alerts, lane departure warning, built-in dash cam, forward collision warning, real vision, smart notifications, smartphone link и многу други …


ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПАТЕН НАВИГАТОР – GARMIN Drive – ВОЗЕТЕ БЕЗГРИЖНО
*промотивни цени за празнични патувања и нарачки во викенд
www.garmingps.mk/navigacija.html | 078 306 200