ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

From Serbia to Greece via new highway A4

If you want to find alternative route from Serbia to Greece or Bulgaria and Turkey, you can try via new highway A4 Miladinovci – Shtip – than from Strumica to Dojran border crossing or to Novo Selo – Bulgarija, Turkey …

Here is a short travelapse video with GARMIN driveassist navigator with built in dash camera

Патувајте безгрижно со GARMIN drive навигација
Секогаш најнови мапи со бесплатна обнова, trip advisor и foresquare информации за хотели, ресторани, плажи, интересни места, плажи, клубови …
Опции за избор на ПАРКИНГ, информации за гужви во сообраќај, алтернативни рути, trip planer …
Повеќе на www.garmin.mk/travel
Контакт 078 306 200 [viber&whatsapp]