ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

СЕРВИС и одржување GPS навигација

Знаејки го значењето на Вашиот НАВИГАТОР во Вашиот бизнис,
Ви нудиме редовен сервис, надградби на најнови мапи и оперативен систем за Вашите GPS навигации,

ЦЕНИ 0д 480 денари, зависно од модел и тип на мапа, бесплатно превземање и враќање до Ваша адреса.
12 месеци гаранција на сите сервисни активности!


Не дозволувајте ништо да Ве изненади по патиштата, одржувајте ги уредите секогаш со најнови КАРТИ во добра форма!


За секакви дефекти и забележани проблеми во и вон гаранциски рок, контактирајте не во секое време.

info@garmingps.mk | +389 78 306 200 | www.GarminGPS.mk