ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››
Sale!

GARMIN drive 5 plus MTS EU Travel

13,480.00 ден 12,480.00 ден

ПАТУВАЈТЕ БЕЗГРИЖНО ДО СЕКОЈА АДРЕСА
GARMIN drive 5 plus MTS Europe Travel е напредна патна навигација од најновата генерација.
5 инчи прегледен екран, бесплатна обнова на мапа за цела Европа, дополнителни Travel апликации кои ќе ви го олеснат патувањето и ќе Ви пружат максимално уживање без грижи дали сте на правиот пат …

SKU: 010-01678-17 Categories: ,