ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››
Sale!

Детски smart часовник MyKid QG50

2,780.00 ден

Модерен, нов модел, GPS детски смарт часовник со телефон и OLED екран.


Детскиот GPS часовник MyKid QG50 им овозможува на родителите да ја следат локацијата, движењето, активноста на детето и да комуницираат со него.

Верзија компатибилна со сите мобилни оператори во Македонија.
1 година фабричка гаранција и бесплатна online техничка поддршка.
Бесплатна достава до адреса. Нарачка на info@navigator.mk или 078 306 200

SKU: 04-Q50-МK Category:

Description

Функции :
Верзијата MyKid QG50 е сo OLED екран + сензор за светлина
Телефон GSM/GPRS  сo можност за разговори. Детето лесно ги бира важните броеви и прима повици.
GPS тракерот работи со GPS+LBS, комбиниран систем на попрецизно позиционирање во секакви услови за секогаш да знаете каде е Вашето дете на Google Мaps,
Часовникот има интегрирано SOS копче кое детето може да го притисне и да испрати сигнал до вас дека е во опасност (со притискање на копчето часовникот автоматски ава повик кон три внесени броеви)

Часовникот мери чекори кои детето ги минува дневно, мери потрошени калории, има функција монитор на сон.
Родителот може далечински да го исклучи часовникот.
Комуникацијата е двострана, со едно копче се прима или праќа повик. и води статистика за вкупната активност.
Ја следи рутата на движење и сигнализира ако излезе од зададена зона (периметар)
Имате информација дали детето се движи или мирува.
Има функција за пронаоѓање преку телефон доколку случано се изгуби.
Се програмира временски период кога не треба да звони, период на одмор на детето.

Детскиот GPS часовник MyKid QG50 им овозможува на родителите да ја следат локацијата, движењето, активноста на детето и да комуницираат со него. Со овој часовник родителот и детето се во постојана врска, детето со часовникот, а родителот со мобилниот телефон. Се препорачува за мали деца во возраст над 3 години и за деца во училишна возраст.

За нормална работа на часовникот потребно е да се внесе SIM картица од било кој оператор со активен мобилен интернет. Контролата на детето е преку апликација /SeTracker/, која се превзема од  Google Play.

Часовникот работи до 100 часа во нормален режим. Трајност на батеријата е во директна врска колку детето го користи преку денот. Се полни со едноставен USB приклучок

Видео упатство за старт и користење
*Важно – Пред да ставите sim картичка во часовникот, одстранете го PIN кодот.