ПРЕПОРАКА: Каде да прошетате во Македонија ››
Промоција на Вашето место?
Navigator travel guide ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››
Sale!

Navigator WR40 basemap

3,480.00 ден 2,980.00 ден

ГПС уред за лоцирање и навигација по зададена рута.

4.3 инчи екран. Само локација без вградена програма и карта за патна навигација.

Categories: ,