ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Navigator WR70 Europe

9,980.00 ден

Професионална навигација со избор на тип возило
КАМИОН – АВТОБУС – КОЛА – ТАКСИ

7″ HD display со фабрички вградена заштита, Q8 процесор, 16GB внатрешна меморија
Професионална серија фабрички подготвена картографија за цела Европа. HERE Maps Europe PRО

SKU: 989-100-103 Categories: , ,