ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Tag: fenix5

Терен? Дали рекреативно, или професионално за натпревари или можеби Вашата служба е поврзана со терен? GARMIN BaseCAMP е софтвер, одлична алатка за анализа и подготовка на Вашето движење низ теренот. Еве на пример, сакаме мала прошетка со фамилијата, секако вклучени...

Read more