ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Патувајте безгрижно до секоја адреса

Сите имаме желба да патуваме некаде, независно дали далеку или блиску, но некогаш немаме никаква идеа и план КАДЕ или незнаеме КАКО до таму?
Светските трендови и луѓето кои патуваат за ваква ситуација утврдиле дека едно од најдобрите решенија е ГПС навигатор.
GARMIN-live-services-Macedonia


GARMIN ГПС навигацијата во своите детални карти има милиони точки од интерес, хотели, ресторани, туристички места,клубови, споменици, бензински пумпи, атракции и знаменитости.
Automotive-GPS-Navigation-Car-GPS-product-gallery-drivesmart-1-Garmin
Најважно е дека GARMIN уредите за навигација имаат засекогаш бесплатна надградба на мапите, односно секогаш ќе ги имате сите најнови информации за патиштата, адреси, хотели, ресторани, плажи, знаменитости.

GARMIN-road-trips advisor

Најновите GARMIN drive модели имаат и smart конекција со Вашиот телефон, па добивате и live информации за временска прогноза, достапни P паркинг локации, ја памти локацјата каде сте го паркирале возилото за безгрижно да се вратите, од телефонот можете преку Foresquare да изберете локал, хотел, ресторан, бар, шопинг центар и да ја испратите до GARMIN навигаторот …
DRIVE Smart GARMIN konektiranje so telefon
Едноставно, ако имате или позајмите ГПС уред, лесно ќе добиете идеа каде да прошетате, само изберете интерес / Point of Interes , или TripAdvissor притиснете ОДИ / GO и уживајте во патувањето …

GARMIN-friendly-guidance

Детално за GARMIN производите на овој линк – 
www.garmin.mk/product/navigacija/drive
или контактирајте на ☎️ 078 306 200 [viber&whatsapp]

 


ЦЕНИ ЗА ГПС НАВИГАЦИЈА ОД 3980 ДЕНАРИ. ИЗБОР НА МОДЕЛ СПОРЕД ВАШИТЕ ПОТРЕБИ.

GARMIN drivesmart 61


Возете безбедно до адресата на Вашата дестинација … #Пријатни #патувања #drive 

heretripadvisor foursquare


GARMIN-driver-alerts

GARMIN-putting-the-smart


www.garmin.mk | info@garmin.mk | 078 306 200


garmin drive 2018