ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Vila Bajce Filipchev Ohrid

Имавме прилика да ја посетиме Вила БАЈЧЕ Филипчев, кај домакинот Славчо.

Убав амбиент, блиску до плажа, паркинг, лесно за лоцирање …

Препорачуваме.

Контакт за резервации 070 235 782, filipcev_s@yahoo.com

Адреса: ул.Јане Сандански бр.15, 6000 Охрид, Македонија