ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Сте патувале ли со кампер?

Ако не сте патувале со кампер возило, а сте авантуристи, тогаш после оваа видео како се опремени внатре камперите сигурно ке ви дојде желба за некоја тура 🙂

А GARMIN ви нуди smart технологија за Вашето патување – избери на – www.garmin.mk/travel