ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Category: Travel

Возењето велосипед е здрава навика, за рекреација, за авантура а некогаш и за работа. Кога возите во непознат терен #outdoor во поле, планина или отворен пат, од голема помош се GARMIN GPS уредите за лоцирање и навигација. GARMIN Edge е...

Read more

Ако не сте патувале со кампер возило, а сте авантуристи, тогаш после оваа видео како се опремени внатре камперите сигурно ке ви дојде желба за некоја тура :)  А GARMIN ви нуди smart технологија за Вашето патување - избери...

Read more

Ако во странство ви треба итен контакт со Македонските конзуларни претставништва Министерството за надворешни работи на Македонија, промовираше контакт центар за итни ситуации, наречен Глобал СОС. GlobalSOS бројот е +389 75 273 372 Или email globalsos@mfa.gov.mk

Read more