ПРЕПОРАКА: GARMIN vivoactive 4 smart часовници ››
Smart брава за Вашиот стан и канцеларија?
Danalock ›
ПОПУСТ: 5% ЗА ONLINE НАРАЧКИ ››

Category: GARMIN

Сите имаме желба да патуваме некаде, независно дали далеку или блиску, но некогаш немаме никаква идеа и план КАДЕ или незнаеме КАКО до таму? Светските трендови и луѓето кои патуваат за ваква ситуација утврдиле дека едно од најдобрите решенија е ГПС...

Read more

GARMIN vívoactive™ 3 Паметен часовник со ГПС - вграден сензор за пулс, безконтактно плаќање Pay™ и многу smart апликации за Активен и здрав животен стил! Garmin Pay™ безконтактно плаќање - опција да платите со допир на Вашиот часовник (поврзано со картица) Personalize your...

Read more